Steun ons2018-08-27T00:47:30+00:00

Heb jij ook een hart voor de Nederlandse taal in Brussel (de eerste taal) en wil je net als wij je steentje bijdragen een meer diverse omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Steun bieden kan op verschillende manieren: door een helpende hand uit te reiken, door een gift over te dragen en/of door aanwezig te zijn op onze talrijke evenementen.

Uw gift telt!

Draag vandaag een gift over (klein of groot) en maak het verschil!

Als niet-partijpolitiek initiatief is uw gift van onschatbare waarde. Dit bedrag zorgt er immers voor dat wij onze werking noest kunnen verderzetten.

Giften zijn welkom op rekeningnummer: BE95 9733 4764 0758 (ARGENTA) met vermelding van het woord BMA GIFT NEDERLANDS IN BRUSSEL  en uw e-mailadres zodat wij u op gepaste wijze kunnen bedanken. Geef ook aan of u anomiem wil blijven.

Gezocht: creatief talent (m/v)

Kan je goed organiseren? Voor diverse activiteiten van “De week van het Nederlands in Brussel” zoeken wij creatief en ondernemend talent. Zin in een uitdaging?

Dan kun je een podium krijgen bij tijdens “De Week van het Nederlands in Brussel” zoals onze karaokereeks, muzikale optredens, strips, fotografie en/of deelnemen aan de “2de nacht van BruNelleke”.

Stuur ons via onderstaand formulier zeker een mailtje voor meer informatie!